Bilişim-Haber: Google Chrome Uzaktan Masaüstü Aracı Ile Herhangi Bir Bilgisayara Bağlanmak

Google Chrome Uzaktan Masaüstü Aracı Ile Herhangi Bir Bilgisayara Bağlanmak

Google Chrome Uzaktan Masaüstü Aracı Ile Herhangi Bir Bilgisayara Bağlanmak

                              

Şimdi uzak erişim PC Google Chrome yeni uzak masaüstü yazılımı ile kolaydır.

Çoğumuz aynı sorunu bir gün ya da bir yerlere biz ne zaman karşı karşıya ve bizim PC acilen bir şeyler erişmek için gerekir. Şu ana kadar Team Viewer gibi araçlar bir sürü ama bir kişi diğer ucunda bulunması gereken vb vardı, o bizim PC ikamet veya ofisimizde yalan söylüyor. Şimdi Google Chrome Masaüstü Aracı dünyanın herhangi bir yerinden bilgisayarınıza bağlı kalmak çok daha iyi bir çözüm sunar.Ayrıca onun için biraz hızlı bir düzeltme sorunu gidermek böylece bir arkadaş PC erişim sağlar.Kullanmak için seveceğim Chrome Uzaktan Masaüstü Uygulaması, sayesinde Uzak Masaüstü Bağlantısı Kur için nasıl burada. Yeni uzantı farklı bilgisayarlarda chrome tarayıcıları ile uzak masaüstü bağlantısı her bilgisayar işletim sistemleri ne olursa olsun kurmak için izin verir. Chrome Uzaktan Masaüstü basit ve kullanımı oldukça basittir.Bu uzantı chrome mağazaya gidip almak ve yüklemek Chrome Uzaktan Masaüstü uygulamasını tarayıcınız için. Chrome://belli ediyor bir kere apps sayfası, başlatmak ve Google Hesabı üzerinden uzak bağlantılara izin vermek için eklenti yetki.Uzantıları iki seçenek ile basit bir arayüz açın. Bu uzantı hakkında en iyi parçası olan bu uygulama ile bilgisayarlar paylaşabilirsiniz kolaylığı.
Nasıl Dünyanın her yerinden Google Chrome Uzaktan Masaüstü Aracı ile Herhangi bir bilgisayara Bağlanmak için

“Uzaktan Yardım” ya da başkaları ile bir bilgisayarı paylaşabilir veya paylaşılan bir bilgisayara erişebilir. Tıklayın “” “mevcut bilgisayarınızdan erişilebilir başka bir yerde.yapmak için uzaktan bağlantıları Etkinleştir” ve ekstra bir yazılım yaması indirmek için istenir; ardından başladı
Nasıl Dünyanın her yerinden Google Chrome Uzaktan Masaüstü Aracı ile Herhangi bir bilgisayara Bağlanmak için
Sonra bir PIN isteyin Krom. Pop-up penceresinde PIN onaylamak, ve gitmek için hazırsınız. Varsayılan olarak, makine adı, işletim sistemi tarafından verilen kullanır, ama kalem simgesine tıklayarak bunu değiştirebilirsiniz.
Nasıl Dünyanın her yerinden Google Chrome Uzaktan Masaüstü Aracı ile Herhangi bir bilgisayara Bağlanmak için
Şimdi hepsi bitti ayarlayın. Ve adım adım, yukarıda tekrar gitmek gerekir ' erişmek istediğiniz bilgisayara geçiş yapmak için zaman.
Nasıl Dünyanın her yerinden Google Chrome Uzaktan Masaüstü Aracı ile Herhangi bir bilgisayara Bağlanmak için
Bu özellik bilgisayarını paylaşmak isteyen kişi olarak çalışıyor, Chrome Uzaktan Masaüstü uygulaması tarafından oluşturulan diğer kişi ile 12 haneli bir kod gönderir. Diğer kişi kendi chrome tarayıcısı aynı app içine 12 haneli bu kodu girer. Bağlantı bu kod onaylanır onaylanmaz güvenli bir kanal üzerinde kurulmuştur. Bu kişi daha sonra chrome tarayıcısı paylaşılan bilgisayar sağdaki çalışabilir.
İlgili tarayıcı sekmesini içerideyken, fare ve klavye musluklar için uzaktan bağlandığınız bilgisayara gönderilir. Uyarı orijinal makine ile beraber görüntülenir Paylaşımı Durdur düğmeye herhangi bir zamanda bütün düzenleme iptal etmek için dokunun. Eğer başka biri orijinal bilgisayar başında oturuyordu, hala normal olarak kontrol edilebilir.Bu uygulama aynı zamanda Android ve iOS kullanıcıları için de kullanılabilir, iPad veya Nexus telefonu ile bu özellik keyfini çıkarın. Sadece Google'dan uygulamayı Çalıştır ve iPhone/iPad kullanıcıları. Apple burada Mağaza fırlatma, bağlanmak istediğiniz PIN kodunu girin ve hepsi PC seçin.
chrome Uzaktan masaüstü-android-app-kullanın-100262135-orig
Gerçekten uzantısı bir PC erişebilirsiniz oldukça faydalı uzaklardan; Krom Uzak Masaüstü yapmak çok güvenilir, çok kolay ve tamamen ücretsiz bir yoludur.Chrome Uzaktan Masaüstü Uygulaması ile tek sorun, Chrome tarayıcısı hedef bilgisayarda yüklü olması gerekir. Bu engeli kez geçmiş, App bir esinti gibi çalışır.
Kaynak: http://www.techworm.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright © Bilişim-Haber Urang-kurai